Actuele wachttijden

In ieder ziekenhuis zijn er wachttijden, wij streven ernaar deze op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Bij spoedafspraken kunt u uiteraard binnen 24 uur terecht, dit kunt u via uw huisarts regelen.

In Nederland heeft NZa treeknormen vastgesteld. Voor een eerste bezoek hanteert men maximaal 4 weken tussen bellen voor een afspraak en het bezoek op de polikliniek. Voor staaroperaties en eventuele andere behandeling staat er maximaal 6 weken tussen diagnose bij de arts en de dag van behandeling. Als patiënt heeft u altijd de mogelijkheid van wachtlijstbemiddeling door de zorgverzekeraar. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Wachttijden 1e afspraak en staaroperatie

In onderstaande tabel kunt u in de eerste kolom onze actuele gemiddelde wachttijd per locatie vinden voor de eerste afspraak. De tweede kolom vermeldt de wachttijd voor uw staaroperatie nadat staar is geconstateerd. Deze wachttijd is onder andere afhankelijk van contactlensgebruik, de medische gesteldheid van uw ogen en het type implantlens waarvoor u kiest. Op dit moment zijn al onze staaroperaties op de locatie Bergen op Zoom en op de locatie Etten-Leur. Onderstaande wachttijden worden wekelijks bijgewerkt.

Wachttijd in dagen | week 21 |  23 mei – 29 mei

Locatie 1e   afspraak  Initiële Staaroperatie
Bergen op Zoom 4 10
Etten-Leur 4 10
Goes 4 10
Zevenbergen 4 10